Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Több posztunkban kiemeltük az örökbe fogadható védenceinket. Próbálunk róluk pillanatképeket készíteni, hátha valaki beléjük szeret. Sajnos egy-két érdeklődőn kívül, nem történt örökbefogadás. De azért nem adjuk fel! Nem hisszük, hogy túl szigorúak az elvárásaink és ez lenne az oka, hiszen, ha valaki felelős állattartó, akkor az alap, amit elvárunk. Azt a keveset és minimumot.

 


 

Csokival dokinál is jártunk! Elvesztette ott a golyóit, azaz: ivartalaníttattuk. Rendkívül ügyesen és hősiesen viselkedett, pár óra múlva már ugatott és szaladgált. A mi hősünk!
Pipi és Boci is megkapta az ismétlő oltásukat. Szerető gazdik, hol vagytok, akik örökbe fogadnátok őket? Pár hét múlva esedékes lesz az ivartalaníttatásuk!
Több, már gazdis fotókat is közzétettünk a héten. Ezekből a fotókból merítünk sokszor erőt, hogy tovább küzdjünk más, rászoruló állatért, állatokért. Köszönjük, hogy itt vagytok velünk és fotókkal halmoztok el bennünket.

Hálásan köszönjük angyalainknak és fő angyalunknak, hogy ebben a hónapban is mellénk, az állataink mellé álltatok, állt! Nélkületek nem menne! Maradjatok velünk, mi folytatjuk, csináljuk, a lehetőségeinkhez mérten segítünk, köszönjük!
Több utcai cica ivartalaníttatása már megtörtént a múlt héten és a héten is, de már előre is több időpontunk van a doktor úrhoz. Csepp a tengerbe, DE: így is több száz, meg nem születendő cicát mentünk meg a biztos szenvedéstől!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség