Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk nem csak az állatvédelmet tűzte ki zászlajára, de a környezet és természetvédelmet is. Gondoljunk csak bele, ez a három dolog, az állatvédelem, a környezetvédelem és a természetvédelem mennyire közel állnak egymáshoz és csak harmóniában tudnak jól működni.

 

 

 


 

Éppen ezért a héten „növényvédelmi programot” indítottunk, amelyről be is számoltunk a Rádió 1-ben. A program célja, hogy mentsük a menthetőt. Az utóbbi időkben sokan kerestek meg bennünket azzal, hogy költözés miatt meg kell váljanak az egykoron szeretett növényeiktől, de a kukába nem szeretnék dobni.
Hát, ne is! Ebben a fura világban, amikor olvadnak a jéghegyek, egyik napról a másikra akár 10-15 °C fokot is eshet vagy emelkedhet a hőmérséklet, minden élőlényre, fára, bokorra, virágra szükség van! Ezzel is tehetünk a Föld megmentéséért! A program célja tehát az, hogy: ne dobj a kukába virágot, inkább ajánld fel!

Szervezetünk az Állatvédelmi- és Szabadidős Központban helyezi el ezeket a felajánlott növényeket, ezzel megmentve őket és nem utolsó sorban csinosítva a védenceink otthonát. A programhoz lehet csatlakozni, olyan szervezetek, cégek, magánszemélyek is jelentkezhetnek, akik szintén megmentenének egy-egy kidobásra, halálra ítélt növényt, virágot és azt elültetnék a saját területükön vagy akár a várost szépítenék azzal.
Bővebb információ kérés esetén vagy felajánlás esetén írjatok a számunkra itt a Facebook-on privát üzenetben vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkre!

 

„Lásd a fényt, ne bántsd, mi érted él!
Halld a szót, mit föld, az ég beszél.
Nézd a bolygót! Oly` tiszta kék.
Élj ma úgy, hogy éljen még! ”
-        Orbán Tamás

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség