Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Dokinál jártunk Teddy-vel, Pipivel és Bocival. Teddy megkapta az ismétlő oltását, Bociék pedig FIV/FeLV ismétlő szűrésen vettek részt és ÖRÖM: negatív lett a tesztjük! Így ők ketten is megkaphatták az első védőoltásukat, ami azt jelenti, hogy pár hét múlva a soron következőt is megkaphatják és gazdikeresőek lesznek.

 

 

 


 

Teddy-ért már most lehet tolongani!

Köszönjük szépen a Tímár Állatorvosi Rendelő ellátását!

Ha támogatni szeretnétek az állatorvosi költségeinket azt a 10700158-67637539-51100005-ös (CIB Bank) számlaszámunkon keresztül vagy a PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön keresztül tudjátok megtenni.

Ne feledjétek, az Árok utca 18. sz. alatti Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára Hódmezővásárhelyen és az adományt ott is hagyhatjátok.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség