Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Totóval jártunk állatorvosnál, aki átesett a FIV (macska AIDS) és a FeLV (macska leukózis) teszten, amelynek az eredménye negatív lett. Így megkapta az első oltását és chipje is van most már. Külső-belső parazitamentesítését is ismételtük, egy igazi úriember! Aranyos, nyugodt cica, imádni való.

 


 

Teddy védencünkkel is dokinál jártunk, neki is negatív lett a tesztje, így ő is teljes körű ellátásban részesült.
Több felhívásunk is volt a héten. Elsősorban a megduplázódott kóbor kutyusokkal és cicusokkal kapcsolatban. Naponta 5-10 telefon, email, Facebook üzenet. A szívünk szakad meg! Rengeteg felelőtlen állattartó van, akinek sohasem szabadna állatot tartania! Kérünk mindenkit, hogy felelősségteljesen lássa el az állatát.
Egy másik felhívásunk a sünik védelme érdekébe irányult. Rengeteg elütött tüskést látunk az utakon. Az autósok azzal, hogy kikerülik, megállnak, esetleg átsegítik az úton, sokat tennének értük. Ciki? Vagy miért nem teszik meg? VIGYÁZZATOK rájuk is jobban!

Kiürítettük a Lady Állateledel Üzletben a pénzpersely urnánkat. Összesen: 5810 forintot találtunk benne. Köszönjük mindenkinek, aki adományozott a számunkra és gondolt a védenceinkre.
Cica konzerv adományt is kaptunk egy kedves hódmezővásárhelyi családtól, amelyet ezúton is köszönünk szépen! Minden segítségnek és támogatásnak nagyon örülünk, hiszen kizárólag tagjaink, önkénteseink, támogatóink segítségével tudunk működni.
Gazdit kereső védenceinkről több videót és fotót is osztottunk meg a héten is, reméljük lesz eredménye és valakire rámosolyog a szerencse.
A héten az „Állati Tanácsok” című kiadványunkból egy közösségi szolgálatos diák több, mint 100 példányt osztott ki és juttatott el postaládákba Hódmezővásárhelyen a Tabáni városrészben. Reméljük, hogy hasznos információt találnak benne az állatbarátok!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség