Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Izgalmasan telt el ez a hét is. Egy percet sem unatkoztunk! Újabb védencek érkeztek a gondozásunkba. Többek között Totó, aki körülbelül 6, most már 7 hetes, fiú cicuska. Egy kertben ázott, ahol állatbarátok találtak rá és azonnal biztonságba helyezték.

 

 


 

A közelből másik cica nyávogását nem hallották, így vagy eltévedhetett Totó, vagy valaki bedobhatta a kertbe. Állatorvoshoz vezetett az első utunk. Hamarosan megkapja a chipjét, tesztelve lesz FIV-re és FeLV-re, illetve oltása is lesz, ha minden eredmény negatív lesz. Igazán csendes, szeretni való macsek.
Két sünit is fogadtunk. Őket a Hódtói városrészben találta egy hölgy, az egyik pici egy vízből (mély tócsából) próbált kimászni. Felvette velünk a kapcsolatot, biztonságba helyezte őket és délután mentünk is értük. Esznek már önállóan, így megfigyelés miatt tartjuk a gondozásunkba őket, picit erősödnek még és mehetnek haza, az erdőbe.
Kisebb bevásárlást is tartottunk a hét elején, az utolsó forintjainkból. Vettünk kutya, cica konzervet, cica száraz tápot, almot, stb.

Az esőzés hatalmas problémákat okoz az országban, sajnos bennünket is elért a baj. Beázott az egyik kis faházunk, amelynek a tetejét kell megcsináltatni. Most egyelőre kiküszöböltük a bajt, nem ázunk tovább! Viszont szörnyű azt látni, hogy pl: Dunántúlon menhelyeket önt el a víz. Kitartást kívánunk az állatvédő társainknak.
A héten a Vásárhelyi Televízió is nálunk járt, riportot készítettek velünk, a cicákról, a munkánkról, az ivartalanítás fontosságáról. Köszönjük, hogy érdeklődtek a munkánk iránt és, hogy fontosnak tartják azt ők is, hogy minél szélesebb körben eljusson az emberekhez az az üzenetünk, hogy: IVARTALANÍTTASS!
Ha sérült sünit találtok vagy érdeklődni szeretnétek az örökbe fogadható védenceink iránt, akkor itt, a Facebook-on írjatok a számunkra vagy emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre. A telefonjainkat nem mindig tudjuk felvenni, mivel dolgozunk, épp olyan élethelyzetben vagyunk, hogy nem tudunk telefonálni, stb. Ne feledjétek, a szabadidőnkben végezzük az állatvédelmi tevékenységünket, nem pedig fő állásban, fizetésért. A megértést megköszönjük!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség