Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Június 15-én egy család udvarára tévedett be ez a kiscica vagy éppen bedobták, nem lehet tudni. Másik kiscicával, cicanyávogással nem találkoztak. Az esőben nem volt szívük ott hagyni. Hat hetes körüli lehet. Első utunk az állatorvoshoz vezetett, ahol a doktor úr a fülét kitisztította, igen erőteljesen atkás volt, lázát megmérte, légzését, szívhangját meghallgatta.

 

 


 

Parazitamentesítésen átesett, jelenleg elkülönülve, karantén idejét tölti. Fiú cica, a Totó nevet kapta.
Hódmezővásárhely, Kertváros-Népkert környékén volt, ha valaki esetleg felismerné vagy volna információja a cicáról, kérjük privát üzenetben jelezzen.

Ha támogatnád az oltását, chippelését, FIV/FeLV szűrését, a későbbiekben az ivartalaníttatását, az adományodat a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámunkra tudod eljuttatni!
Köszönjük a Kovidoki Állatorvosi Rendelő ellátását.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség