Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Újabb két tüskés érkezett a gondozásunkba. Egy kedves hölgy talált rájuk Hódmezővásárhelyen a Hódtói városrészen, ahol az egyik épp egy mély pocsolyából próbált kimászni. Azonnal felvette velünk a kapcsolatot a Facebook-on és egyeztettünk. Biztonságba helyezte a süniket és mi délután mentünk értük.

 

 


 

Köszönjük a hölgy cselekedetét! Egészen nagyok már, önállóan esznek, így megfigyeljük őket és hamarosan hazaérhetnek majd! Ezen a környéken egyébként a napokban találtak két sünit, valószínűleg az ő tesójukat és azt is sejtjük, hogy a mami megsérülhetett, mert a területet rendezték, füvet vágtak, kaszáltak.

Szerencséjük van, ők megmenekültek. Most is kiemelnénk, hogy senki se adjon tejet a süniknek, TILOS, illetve keleti sünt senki se akarjon házi kedvencként tartani! Ők védett állatok, a tartásuk büntetendő, a természetbe valóak, az az ő igazi otthonuk!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség