Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Elkezdődött a nagybetűs élete Bocinak és Pipinek. Dokinál jártunk, ahol kaptak chipet és átestek a FIV/FeLV teszten. Sajnos halovány csíkok jelentek meg. A szívünk is megállt egy pillanatra és levegőt sem tudtunk venni.

 

 

 

 


 

Konzultáltunk egy, az ebben a betegségekben nagyon jártas segítőnkkel, valamint a doktor úrral és egyelőre a kombinált oltást nem adattuk be nekik, hogy esetlegesen a szervezetüket ne gyengítsük. Három, négy hónapos koruk környékén ismételjük a teszteket, mivel valószínűsíthető, amikor a kicsiket szoptatta a mami, a tejjel ellenanyagokat is átadott. Ezt mutathatta ki a teszt. (legalábbis reméljük)

Boci és Pipi az Eötvös iskolás mami picinyei (két tesójukat az iskolától örökbe fogadták, leválasztást követően), a mamit másfél év után sikerült befognunk pár hete és ivartalaníttatni! Tavaly ettől a mamitól három picit fogadtunk, ők negatívak voltak.

Eredeti tervünkben az állt, hogy a cicalakba költöznek jövő héten, de így sajnos egyelőre elkülönítve kell lenniük, amit társszervezetünk helybiztosítási segítségével tudjuk megoldani.

Nos, egyelőre szorítsatok, hogy rendben legyen velük minden és a következő, ismételt teszt negatív legyen.
Ebben a cikkben találtok hanganyagot a betegségekkel kapcsolatosan, érdemes elolvasnotok és meghallgatnotok!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség