Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hetünket bevásárlással kezdtük. Hála nektek, a tartalékainkat tovább tudtuk pótolni, így vásároltunk cica és kutyaeledelt, almot, stb. Köszönjük ezúton is mindenkinek, aki segíti és támogatja a munkánkat, igazán hálásak vagyunk!

 

 


 

Fontos témával kapcsolatban adtunk ki közleményt, méghozzá a szívférgességről. Sajnos egyre több kutyus szívférges és nagyon fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a gazdik figyelmét. Szeretnénk ezúton is kérni mindenkit, hogy teszteltesse le a kutyusát és, ha ne adj Isten pozitív lesz a teszt eredménye, mielőbb kezdjék meg a kezelést, az állat életét menthetik meg ezzel. FONTOS a megelőzés, ezért használjuk azokat a tablettákat, cseppeket, amelyekkel megelőzzük a szívférgességet. Erről bővebben kérdezzük az állatorvost.
Több vendégünk is volt a héten. Egy kedves pár Budapestről látogatott el hozzánk, akik gyűjtést tartottak a védenceink számára. Köszönjük nekik, nagyon aranyosak! Illetve Tinát is meglátogatták a gazdi jelöltek. Nagy volt az izgalom, mind a kutyus, mind az örökbe fogadó jelöltek részéről.

A sok jó dolog mellett rossz is történt velünk. Lerobbant az autónk, így kölcsön kellett kérnünk egyet! Hálásak vagyunk állatbarát ismerősünknek, aki kisegít a kis autójával addig, ameddig a mienket újra nem tudjuk éleszteni. A munkánk során nélkülözhetetlen az autó, hiszen a jövő héten is sokat megyünk állatorvoshoz, csapdázni, stb. Szorítsatok, hogy mihamarabb legyen autónk újra.
FONTOS! Egyik tagunk újra kórházi kezelésben vesz részt, így még nagyobb teher kerül ránk. A megkeresésekre igyekszünk válaszolni, de egy kis türelmet és megértést kérünk minden állatbaráttól.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség