Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Izgalmasan telt el ez a hét is, egy percet sem unatkoztunk és tétlenkedtünk! Először is a ti segítségetekkel és támogatásotokkal, újabb bevásárlást tudtunk tartani, így vásárolni állateledeleket, parazitairtókat. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki támogatta a védenceinket akár anyagi hozzájárulással vagy tárgyi adománnyal.

 


 

ÖRÖM hír, hogy az egyik együttműködő állatorvosunknál a számlát ki tudtuk teljes egészében fizetni, így nála tiszta lappal indulunk. Másik állatorvosunk a jövőhéten összegzi a nála lévő kintlévőségeket. Hatalmas nagy hálával és köszönettel tartozunk állatorvosainknak is, hogy ennyire türelmesek és segítőkészek, nagyon szépen köszönjük az ő munkájukat és támogatásukat is!
A héten kiivartalaníttattunk egy nőstény cicát, aki így már nem fog beteg cicákat a világra hozni, hogy azok szenvedjenek és kínok között haljanak meg. Ugyanis annyi ilyen van! Csepp a tengerben, de mégis SOK, hiszen, ha nem avatkozunk közbe most ez a cica hamarosan fialt volna, majd ősszel is ... bele gondolni is rémisztő, hogy hány cica lett volna, kitéve mindenféle veszélynek. És még most sem értik az emberek, hogy IVARTALANÍTS, naponta hallunk és olvasunk olyat, hogy a macska fogyóeszköz, jó egerészni, stb. Szörnyű és nagyon fáj a szívünk emiatt.
Tina kutyusunk is átesett a héten az ivartalanításon, oltáson, szívféreg teszten, kapott chipet. Sajnos + lett a szívféreg tesztje így a kezelése azonnal megkezdődött. SZORÍTSATOK, hogy minden rendben legyen. Ezúton is kérünk minden gazdit, hogy konzultáljon állatorvossal, szűresse le a kutyusát és a megelőző tablettát vagy cseppet alkalmazzák, azzal tehetünk értük a legtöbbet! Egyébként Tina egy igazi hősként viselkedett!

Több helytelen állattartással kapcsolatos bejelentést is kaptunk. Kérünk minden állatbarátot, hogy láncon tartással kapcsolatos, gondozatlan állatokkal kapcsolatban a helyi kormányhivatalhoz tegyenek bejelentést (már nem az önkormányzat jegyzőjéhez tartozik), mivel mi nem vagyunk hatóság, a bejelentéseket mi is csak továbbítani tudjuk. Sem jogkörünk, sem kompetenciánk, sem apparátusunk nincs arra, hogy kivizsgáljunk ilyen eseteket.
A héten a kis fák is megkapták a kitűzőjüket, az adományozók nevével. Szépen növögetnek, reméljük hamarosan árnyékot adnak. Persze, tudjuk, ez még odébb van, na de jól esik előre gondolni.
FONTOS! Megkaptuk az állami operatív törzs válaszát. Továbbra sem fogadunk vendégeket, kivéve az örökbe fogadó jelölteket. Velük egy előre megbeszélt időpontban, a megfelelő védőintézkedések mellett (maszk, kesztyű) találkozunk. Bővebb infó: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A macskaivartalanítási pályázattal kapcsolatosan: Egyesületünk értesítést kapott az önkormányzattól emailba, arról, hogy részesülünk a megpályázott összegben és a részletekkel kapcsolatosan keresni fognak bennünket (szerződéskötés, felhasználás, stb)
Még több információnk nincs, nem kaptunk levelet, egyéb értesítést, nincs nálunk az összeg, így egyelőre ezzel még várnunk kell. Amint új információ lesz, megosztjuk veletek.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!
 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség