Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Hétfő reggelre valaki kidobta ezt az ártatlant a kukánk mögé!

 

 

 

 


 

Annyi, de annyi szörnyűséget lehet hallani, látni és átélni, főleg most ebben a nehéz időkben. És akkor így kezdődik a hét. Valaki egészen egyszerűen a kuka mellé dobott egy élő, dobogó szívet. Hogyan tehette ezt meg? Miért?

Az ártatlan borzalmasan fél, nem tudja, hogy mi, miért történik. Voltunk vele állatorvosnál, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, a vizsgálaton túl esett. Testileg rendben van, de lelkileg nagyon nincs jól. Most két hétig megfigyeljük, majd átesik az oltásokon, teszteken, ivartalanításon.

Ez idő alatt lesz ideje egy kicsit bátorodni, barátkozni és bízni. Kérjük, aki felismeri a kutyust vagy tud róla bármi információt, azt privát üzenetben juttassa el a számunkra. Természetesen a rendőrségnek jeleztük az esetet.
Ha szeretnél az ellátásához hozzájárulni, azt a következő csatornákon tudod megtenni:
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Köszönjük szépen Tina nevében is!
Köszönjük a Kovidoki Állatorvosi Rendelőnek az ellátást is!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.