Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk munkáját és tevékenységét rendszeresen nyomon követheted a Facebook-on, illetve a honlapunkon is. A gazdikereső cicusaink és kutyusaink fotóját és jellemük leírását a honlapon a bal oldalon az "Állatvédelmi Központ" menüpont alatt találod meg.

 

 

 

 


 

Illetve a Facebook-on is vannak albumaik, valamint sok-sok fotó róluk! Próbáljuk mindkét csatornáinkat rendszeresen frissíteni, hiszen elsődleges célunk, hogy szerető, biztonságos otthont találhassunk a védenceinknek! Honlapunk címe: www.hmvhelyiallatvedok.eu

Ha kérdésetek van, vagy tanácsot szeretnétek kérni, akkor azt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre küldjétek el vagy ide privát üzenetben.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség