Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A veszélyhelyzet (koronavírus) miatt egyesületünk határozatlan időre nem fogad vendégeket, tagjaink és önkénteseink, amennyiben az lehetséges, kerülik a személyes találkozást másokkal. Hogy miért fontos ez? Az állatainkat önkéntes alapon látjuk el és, ha valamelyikünk megbetegszik, nem fogjuk tudni pótolni.

 

 

 


 

Márpedig az állatok napi ellátása nem állhat le. A még folyamatban lévő ügyeinket elintézzük, azonban több programunkat kénytelenek voltunk lemondani. Ha valaki adományozni szeretne, kérjük emailba jelezni szíveskedjen, valamint az örökbe fogadás esetén is írjatok!

Az elmaradt, fontos, ismeretterjesztő rendezvényeinket online módon próbáljuk produkálni felétek, igaz nem lesz olyan, mintha találkoztunk volna, de igyekszünk hasznos információkkal szolgálni! Kérjük, aki teheti, maradjon otthon, kerüljük a tömeget és csak akkor menjünk a boltba, ügyet intézni, ha nagyon muszáj és halaszthatatlan. Rendszeresen mossunk kezet alaposan! FONTOS: Az állatok nem kapják el és nem terjesztik a koronavírust! Vigyázzunk egymásra!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség