Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hetünk egy zöld projekttel kezdődött, méghozzá a „Császárfa” projekttel. Mint azt korábban meg is írtuk, 10 db. ilyen, gyorsan növő és árnyékot adó fát szeretnénk a területünkön elültetni áprilisi hónapban. Sokan mellénk álltatok és a kitűzött cél össze is jött. Még van, akinek az adományát ezután fogjuk átvenni. Nagyon szépen köszönjük, aki segített nekünk ebben, az állataink hatalmas hasznát fogják venni a fáknak, amikor alattuk, az árnyékban hűsölhetnek majd.

 


 

Meghívást kaptunk a Németh László Városi Könyvtárba 19-re, hogy tartsunk előadást a sünik életéről és védelméről. Mi nagyon készülünk, ám a veszélyhelyzet miatt (korona vírus) lehet, hogy elmarad ez az előadás. Erről egyeztetünk a könyvtár igazgatónőjével, az oldalunkon meg fogjuk osztani veletek a friss információkat.
A héten felkerültek, a most már hivatalosan is gazdit kereső Lolka, Bolka és Zolka cicusaink az oldalunkra. Nagyon várjuk a gazdi jelöltek jelentkezését! Fontos, hogy a koronavírus miatt, jelenleg az Állatvédelmi- és Szabadidős Központunkban nem fogadunk vendégeket, első sorban e-mailba (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) címünkön lehet érdeklődni, vagy itt, a Facebook-on. Természetesen, az örökbe fogadás menete a már megszokott módon zajlik.
A héten az adományba kapott cinegegolyókat is kihelyeztük, elég sokat. Április hó elejéig javasolt az etetésük, bár nyáron is velünk maradnak, ugyanis az eperfa termését előszeretettel csipegetik.

Elkezdtük a cicalak teraszának a behálózását is, majdnem a felééig eljutottunk. Terveink szerint a jövő héten készen is lesz és már vasárnap bele költözhetnek a cicusaink. Már nagyon várjuk ezt a napot, fotókkal, videókkal be fogunk számolni.
Több tévhit is elterjedt, DE FONTOS és kérünk, ADD TOVÁBB: A korona vírust nem kapjuk el sem macskától, sem kutyától, semmi közük ehhez a betegséghez. Így semmi esetre se féljen az ember attól, hogy elkap valamit is a házi kedvencétől!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség