Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hetünket leginkább az örökbe fogadók felkutatásával töltöttük el, illetve posztoltuk a gazdi keresőinket. Tücsök, Csikó már régi lakónk (cicák), nekik nagyon jó lenne egy biztonságos családot találni.

 

 


 

A héten Péterünk pótolta az állateledel tartalékainkat, illetve megvette Tapinak a szívféreg kezelésére használt gyógyszereket, 2 hónapra. Mellette három ANGYAL segítette még a védenceink ellátását, egyik angyalunk pénzbeli adománnyal, két másik angyalunk pedig állateledel támogatással. Ezúton is köszönjük szépen!
Csütörtökön megérkezett a várva várt cicalak, amelyet a Ti segítségetekkel tudtunk megvásárolni. Ebben fognak a cicáink lakni. Nagyon erős, masszív faházikó, ezt már biztosan nem rongálja meg az erős szél úgy, mint ősszel az előző cicalakot. Még sok munka lesz vele, le kell festeni (vízállás miatt), illetve a teraszát be kell hálóztatni, de amint ezek készen lesznek, berendezzük és elfoglalhatják a cicusaink!

A héten a Hódmezővásárhelyi Televízióban is jártunk, hiszen meghívást kaptunk. Az egyesületünkről kérdeztek bennünket, a programjainkról, illetve a jövőbeli terveinkről. Amint felkerül az adás a televízió csatornáira, megosztjuk veletek.
Sokat sétáltunk, játszottunk a napsütésben, igaz erre a hétre jellemzőbb volt az esős, szeles idő, de azért a jó időt igyekeztünk kihasználni. Közben több utcai cica ivartalaníttatását is szervezzük, a részletekről hamarosan beszámolunk.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük! 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség