Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Január 28-án ellátogattunk az állatorvoshoz a hódmezővásárhelyi patikás csapattal, Lolkával, Bolkával, Zolkával és Marcival, mivel az utóbbi pár napban elkezdtek prüszkölni. Először csak Lolka, azt gondoltuk, hogy az alom finom, apró pora miatt, majd másfajta almot tettünk be nekik, de csak prüszkölt ezután is.

 

 

 


 

Utána Marci is. Hát, ez nem lehet az alom pora, így irány az állatorvoshoz, ahol alapos vizsgálatokon estek át újra. Hőemelkedésük nem volt, nyirokcsomójuk nem volt megduzzadva, a tüdőhang tiszta volt. A doki írt fel antibiotikumot, szirup formájában, amit reggel és este kell a számukra, hogy beadjuk.

Ezt egy héten keresztül kell kapniuk, nagyon bízunk benne, hogy idejében „elkaptuk”, ezt az akár lappangó betegséget és rendbe jönnek. Az egyszer biztos, hogy a szocializálásuknak jót tesz, mert így, ha akarják, ha nem, de reggelente és este kézben vannak, a gyógyszer beadáshoz, így az alapos simogatás is jár nekik.

Egyébként Zolka, Marci, a két fiú a legbátrabb, utána Lolka és végül Bolka, aki még fél egy kicsit.
Köszönjük az Irinyi utcai Állatorvosi Rendelőnek ellátását!

Ha támogatnád a védenceink állatorvosi költségeit, valamint az ellátásukat, a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámunkra vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. PayPal címünkre tudjátok elküldeni az adományaitokat! O:) Adó 1% felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06
 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.