Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Megkapta az első védőoltását és chipjét Lolka, Bolka és Zolka. Tudjátok, őket fogtuk be Hódmezővásárhelyen a patika előtt, extrém vad cicóként.

 

 

 

 


 

Mára már annyira megszelídültek, hogy a hordozóba át tudjuk tenni őket, persze a fújtatás megy ezerrel. De mindennap egy picit közelebb kerülünk hozzájuk. Hamarosan simogathatóak lesznek. Szerencsére egyébként a bolhásságukat leszámítva, egyiknek sincs betegsége, meglepő módon a fülük is elég tiszta volt, pedig elég sok helyen megfordulhattak.

Parazitamentesítésük is ismétlődött. Januárban következik az ismétlő oltásuk és majd picivel később az ivartalaníttatásuk. 30 ezer forintot hagytunk ott az állatorvosnál. Sajnos még így is maradt tartozásunk, amelyet még ebben az évben, ha ki tudnánk egyenlíteni, annak nagyon örülnénk.

Ha segítenél ebben, a számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Közleménybe írjátok bele, hogy: „Állatorvosi költségekre”
Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.