Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egy olyan karácsonyi ajándékra vágyunk, amely biztonságot nyújthatna sok cica számára. November 13-án a viharos szél megrongálta a „cicalakunkat” és a bársonytalpú védenceinket át kellett költöztetnünk a raktárunkba, amely hosszú távon nem ideális a számukra.

 

 

 

 


 

Most ott laknak, oda szereltük fel a számukra a fűtést is! Sajnos itt vannak a mínusz fokok, sok cica segítségre szorul, hiszen életveszélybe kerülhetnek, főleg ha betegek is! Szeretnénk minél több cicának segíteni, azonban nélkületek ez nem fog menni.Karácsonyra azt kívánjuk az angyalainktól, hogy segítsenek a számunkra megvásárolni egy olyan faházat, amelynek van terasza is, így a védenceink a teraszos részen levegőzhetnének is.
A teraszos rész behálózásában, valamint a házikó szigetelésében lesz segítségünk. Már csak a házikó hiányzik! Utánajártunk, a legolcsóbb ilyen faszerkezetű „cicalak” 300 000 forintba kerül. Ezen kívül a házikó alapzatát is meg kell csináltatnunk, ez körülbelül 50 000 forint költséget jelent. Tehát összesen 350 000 forintból tudnánk megvalósítani az elképzeléseinket és több cica életét megmenteni és boldogabbá tenni.

Az új „cicalakba” költöznének be azok a cicusok is, akik jelenleg helyhiány miatt a szintén korlátozott kapacitású szociális helyiségben vannak. Kérünk, segíts nekünk, állj mellénk, hiszen mi csak a Ti segítségetekre és támogatásotokra számíthatunk! December 24-én szenteste beszámolunk az összegyűlt adományokról, a beérkezett pontos összegekről! Nagyon bízunk bennetek, együtt sikerülhet!

Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
KÖZLEMÉNY: „Karácsonyra cicaházat”
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.