Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

November 19-én átesett az ivartalanításon Vadócka és Maja! Ők már négy hónaposak, bő egy hetesen kerültek a gondozásunkba, még cumiztatni kellett őket, Lenke testvérükkel együtt, aki már gazdira talált azóta.

 

 

 

 


 

Hódmezővásárhelyről az Eötvös iskola udvaráról mentettük meg őket, mert magára hagyta a mami a piciket és majdnem kiszáradtak. Gyönyörű cicák lettek, erősek és egészségesek.

Parazita mentesítve vannak rendszeresen, oltásokkal rendelkeznek és chippel. Várják a szerető családjuk jelentkezését, ahol boldogok lehetnek. Vadócka a fekete kandúr, Maja pedig a cirmos kislány.

30.000 forintot is otthagytunk a rendelőbe, hála nektek, az adományozóknak!

Folyamatosan odafigyelünk egyébként a madarakra is és a központunkba ismételten helyeztünk ki madáreleséget. Hamarosan madáretetőket is fogunk készíteni!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.