Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Morcival megjártuk a hadak útját! Tudjátok, őt fogadtuk a gondozásunkba még 26-án, őt akarták Hódmezővásárhelyen lelőni! Sajnos nagyon fél, emiatt menekül, de nem támad. Elég nehézkes volt a szoba kennelből a hordozóba áttenni, de röpke 30 perc alatt sikerült.

 

 

 

 


 

Állatorvoshoz mentünk vele, aki megállapította, hogy egy igen fiatal, egy-másfél év körüli, gyönyörű kandúrról van szó. Leteszteltettük Fiv-re és FeLV-re, szerencsére az eredményei negatívak lettek, ezután következett az ivartalanítás, valamint az oltás és a chip, külső és belső parazitamentesítés.

Három hét múlva ismételjük a védőoltást, ez idő alatt megpróbáljuk a bizalmát megnyerni. Annyira gyönyörű cica, muszáj őt megszelídítenünk, hogy szerető családhoz tudjuk juttatni őt is, hiszen megérdemli.
Köszönjük a Kovidoki Állatorvosi Rendelőnek az ellátást!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.