Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Vasárnap éjszaka érkezett a gondozásunkba a fotón látható, fiatal kan kutya. Önkéntes tagjaink mentették meg Hódmezővásárhelyen a Porcelángyár környékéről, ahol már több napja csatangolt, ázott és fázott.

 

 

 

 


 

Az autók között rohangált, félő volt, hogy elgázolják. Sajnos chippet nem találtunk benne. Külső és belső parazitamentesítése megtörtént. Hamarosan oltást is kap, valamint chippet és átesik az ivartalanításon is, de addig is várjuk az információkat, hogy kié lehetett a kutyus, ugyanis elég okos kutyának tűnik, biztosan ember közelében nevelkedett és nőtt fel, többek között az autókázást jól tolerálta.

Akinek információja van róla, kérjük privát üzenetben írja meg nekünk itt, a Facebook-on vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkre. Tőlünk a Bobi nevet kapta. :)

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.