Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Pénteken kaptuk Facebook-on az értesítést, hogy Hódmezővásárhelyen a Teleki utcán az állateledel bolttól nem messze egész nap az út szélén fekszik egy cica és nem is nagyon mozdul el onnan. Szombat délután tudtuk megnézni, valóban ott ült, nem messze az elsuhanó autóktól. Félő volt, hogy elütik.

 

 

 


 

Első ránézésre nem látszódott sérültnek. Jött, bújt, dorombolt. A fogazata alapján egy nagyon idős, kandúr cica ő. A farka csonkolt, valószínűleg korábbi sérüléséből adódóan. Elég sovány. Becsengettünk ott egy közeli házba, de azt mondták, nem tudják, hogy kié lehet. Esetleg valaki felismeri? Nem hagytuk ott őt, gondozásunkba fogadtuk, karantén idejét tölti.

Ugyanezen a napon egy gyönyörű cirmos cicát is gondozásába vett egyesületünk! Meg akarták ölni, ki akarták lőni! Egy cicabarát hölgy mentette meg, aki tudomást szerzett erről. Ő a kertvárosból elvitte magához, mi pedig elmentünk érte. Nagyon fél, retteg, menekül.

Így a hordozóba is nagyon nehéz volt betenni, majd a szoba kennelbe. De már biztonságban van. A nemét egyelőre nem is tudtuk megállapítani, most elsődleges a karantén ideje alatt, hogy megnyugodjon és megnyerjük a bizalmát.
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) – PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Köszönjük, ha támogatod a munkánkat, az állatok ellátását!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.