Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Június 13-án újra meglátogattuk a doki bácsit a babáinkkal. Szerencsére három csöppségnek úgy tűnik, minden rendben lesz a szemével, egyikkőjüknek nagyon csúnya, valószínűleg ő nem fog látni sohasem. De ettől függetlenül imádjuk és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy boldog élete lehessen neki is!

 

 

 


 

Cucli, Kócos és Csikó megkapta az első védőoltását, Csipesz (akinek a szeme még nem tökéletes) antibiotikum injekciót kapott, neki a szemét kezelni kell tovább. Nagyon elevenek és rosszcsontok, az alomba játszanak, nem győzzük róluk leszedni, úgy rájuk tapad.

Szerencsére jobban vannak azért mindnyájan, rengeteget javultak június harmadika óta. Hamarosan a mami oltásának az ismétlése következik, jelentkezni fogunk a friss információkkal! Szeretnénk benneteket mindig naprakészen tájékoztatni az egyesületünk munkásságáról, a védenceinkről, ezt fontosnak tartjuk.

Köszönjük szépen a Kovidoki Állatorvosi Rendelőnek a mai ellátást is!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.