Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Hatalmas örömhírt közölt velünk az állatorvosunk.  A rendelőbe bement egy angyal és utána érdeklődött, hogy hogy állunk anyagilag, mennyivel „lógunk” a dokinak. Hát, sajnos mindig van elmaradásunk, főleg mostanában, hol 10, hol 20 ezer forint, de arra nagyon figyelünk, hogy ne halmozzuk fel, hiszen így is, ha Ti nem lennétek, ezt sem tudnánk kifizetni.

 

 

 

 

 

 

 


No, ez az angyal, aki a nevét kérte, hogy maradjon titokban, 12.000 forintot fizetett ki a dokinál és ezzel támogatta a munkánkat! Bárki is voltál, nagyon szépen köszönjük, hogy segítettél nekünk, az állatoknak! Hatalmas nagy támogatás volt most ez, hiszen, a baba cicáink oltási programja sem olcsó és mindezt a tagok, önkéntesek adományából, vagy a Ti felajánlásaitokból tudjuk fedezni! Köszönjük a bizalmat és a támogatást!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.