Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Ismerd meg az állatvédők munkáját a 90. Szegedi Ünnepi Könyvhéten június 15-én és 16-án délután 2 és este 7 óra között a Dugonics téren. Az Országos Állatvédelmi Alapítvány, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és az Utcamacska Projekt - Szeged is ott lesz ugyanis a rendezvényen.

 

 

 


 

Kérdésed van kisállattartással kapcsolatban? Netalán szeretnél örökbe fogadni egy cicát vagy egy kutyát? Látogass ki az állatvédők standjához! Asok, színes program mellett adományozni is lehet a kisállatok javára, amit a szervezetek állatorvosi költségek fedezésére, ivartalanításra fordítanak.
Sok szép, állatos dolog közül is választhattok, amelyek megvásárlásával a kisállatok ellátásához, ivartalanításához járulhattok hozzá. A fotón egy kis ízelítőt láthattok a megvásárolható adománytárgyakból. Lesz kint cicás puzzle, sok-sok cicajáték, cicás ékszerek és aranyos plüssállatok is. Ráadásként és a könyvünnephez méltóan könyvek is érkeznek a helyszínre.

Ha az időjárás engedi és nem lesz túl meleg, egy kis időre megismerkedhettek Gomba, a cicával is, aki újra az állatvédők rendezvényének a fővédnöke lett. Gomba abban bízik, hogy sok jó szívű állatbarát gondol majd a bajba került egykori társaira és segítik az állatvédők munkáját az állatbarátok!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.