Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Domaszéken az ivartalanítás fontosságáról beszélgettünk június 1-jén a könyvtárba látogatókkal. Elmondtuk az előnyöket, így a többi között azt, hogy megbetegedéseket tudunk az ivartalanítással megelőzni, beszéltünk a FIV, azaz a macska AIDS, és a FeLV, vagyis a macska leukózis betegségekről is.

 

 


 

Természetesen a kutyusokra is kitértünk, a biléta meglétét szorgalmaztuk, hiszen, ha elveszik a kutyusunk, hiába van benne chip, egy egyszerű járókelő azt nem tudja leolvasni. De, ha a nyakörvére teszünk egy kis bilétát, amin a gazdi telefonszáma vagy címe rajta van, könnyen haza tudja juttatni bárki az elkóborolt ebet.

A programunk fővédnöke Gomba, a cica lett, meglepetésként érkezett és csalt mosolyt mindenki arcára. Köszönjük szépen a könyvtárnak a lehetőséget és mindenkinek, aki eljött az előadásra, és akivel beszélgethettünk egy jót.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.