Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Nemrég kaptuk a székkutasi jegyző asszony értesítését, hogy segítségért fordult hozzájuk egy idős asszony, aki pár hónappal ezelőtt elvesztette a férjét. Egyedül maradt, nagyon beteg, hamarosan kórházba megy, mert műtik.

 

 

 


 

Nincs, aki vigyázzon a két kutyára, ellássa őket. Nagyon szerette férjével a kutyusokat, rendszeresen sétáltak velük, játszottak, de ez sajnos már csak a múlt. Az asszony fizikailag nem bírja tovább, így megoldásra van szükség. Gazdi jelölteket várunk! Mi április 25-én voltunk kint a hölgynél, a kutyusokat megnéztük, lefotóztuk, nagyon édesek.

A fekete: Füles, szuka kutyus, nagy mozgásigényű. A viharba fél, de egyébként bátor, ember, sőt, gyerek centrikus, barátságos. A barna kutyus: Ordas, 9 éves, ivartalanított kan. Ő rendkívül nyugodt kutyus, imádja a gyerekeket, idegenektől nem fél. Nos, ők szeretnének új családot, így aki gondjukat tudná viselni, kérjük, jelentkezzen egyesületünknél.

A hölgyet is nagyon megnyugtatná, ha szeretett kutyusainak megoldódna a helyzete.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.