Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Pamacs, Lili és Fickó április 23-án túlesett az állatorvosi vizsgálaton. Mindenki rendben van, oltás és chip pipa, belső és külső parazitamentesítés szintúgy.

 

 

 

 


Jól viselkedtek, Pamacs (a Spitz) túlbuzgó, Lili (a kisebb) és Fickó egészen kiegyensúlyozottak. Ők körülbelül fél évesek, Pamacs három éves. Egy angyal utalt a számlánkra támogatást, amelyből a doktor úrnak ki tudtuk fizetni a költségeket, így szerencsére nem kell halmoznunk a tartozásunkat. Nagyon szépen köszönjük a támogatónk segítségét!
A doktor úrral egyeztettünk és, mivel a picik fél év körüliek (Lili és Fickó), beiktathatjuk az ivartalanításukat is. (Pamacs ivartalanított, így ő ezen a területen rendben van.) Tudjátok, az ivartalanítás nálunk alap, mind a kutyus, mind pedig mindenki más érdekében. Ennek költsége 39.000 forint. Szeretnénk pár héten belül erre is sort keríteni, így számítunk a segítségetekre.
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
Közlemény: Maroslelei mentettek ivartalanítására!
Egyébként hamarosan mindhárman örökbe fogadhatóak lesznek, de még szocializáljuk őket, megfigyeljük, ápoljuk és gondozzuk a kis szeretetgombócokat!

Köszönjük a Kovidoki Állatorvosi Rendelőnek az ellátást.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.