Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Emlékeztek még arra a mopsz kutyusra, aki nemrég a Hódmezővásárhelyi Ebrendészeti Telepen volt? Jelentkeztek rá vagy harmincan, míg a keverék kutyusokra senki sem…

 

 

 


 

Azonnal léptünk, még mielőtt szaporító csapott volna le rá. Befolyásolni az ebrendészetet nem tudjuk, hogy kinek adják örökbe az állatot, de mi felajánlottuk, bárki kapja meg a mopsz kutyust, kiivartalaníttatjuk, hogy ne „ellessék” tovább, mert bizony több császára volt már, mint kiderült.
Már túl van az ivartalanításon, foghúzásokon (arra is szükség volt), és sérv műtéten is átesett egyúttal. Szerencsére egy nagyon kedves, megbízható, vásárhelyi család fogadhatta őt örökbe, egy másik mopsz társ mellé, így már biztonságban és szeretetben van!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.