Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük az április 19-i mentésünk történetét. Talán a legelején és tömören próbáljuk összefoglalni nektek. Marosleléről nemrég költözött Hódmezővásárhelyre egy nehéz helyzetben élő anyuka, aki egyedül neveli az első osztályos kisfiát. Előző albérletük nem volt megfelelő, ezért mindenképp új albérletet kellett nézniük.

 

 

 


Szerencsére találtak, a városunkban. A családnak volt összesen öt kutyusa. Őket nem hozhatták magukkal. Volt amelyik kutyust autóból dobták ki (palotapincsit) és sérült az állkapcsa, a portájuknál húzta meg magát, megsajnálták, megetették, majd ott maradt, de volt olyan kutyus is, akiket a kapun dobtak be és nem volt szívük az utcára kitenni őket, így a szűkös, szerény lehetőségeikhez mérten, ellátták az állatokat. A rossz kerítés miatt láncra kényszerültek a kutyák, többjüknek oltásuk és chipjük sincs (kivéve a Spitz jellegű kutyusnak, neki chipje van)

Az új albérletbe csak egyetlen egy kutyust hozhattak magukkal (illetve egy cicust, akit ivartalaníttattunk). A Maroslelén maradt 4 kutyusnak azonnali megoldás kellett, mivel akit megbíztak azzal, hogy megetesse és megitassa őket, feléjük sem nézett. Az anyuka nehéz helyzetéhez mérten, mindent elkövetett annak érdekében, hogy a kutyusoknak megoldást találhasson, de sajnos egyedül nem tudta volna megoldani a problémát.

A palotapincsit a Herosz Szentes menhely fogadta, a Spitz jellegű és másik két társát egyesületünk vette a gondozásába. Most már biztonságban vannak. Jövő héten kedden megyünk az állatorvoshoz vizsgálatokra, oltásokra és chippezésre, külső-belső parazitamentesítésre, stb. Ennek a költségeik körülbelül 30.000 Ft lesz. Ezt nélkületek nem fogjuk tudni kifizetni, így a segítségeteket kell, hogy kérjük. Támogatásotokat a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámunkra várjuk.

Számítunk rátok! Köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.