Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Kedves Támogatónk! Számunkra az egyik legfontosabb feladat az az, hogy tájékoztassunk benneteket az egyesületünk munkájáról, tevékenységéről.
 
 
 
 
 

Az alábbi pár sorban az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ jelenlegi állapotáról szeretnénk pár mondatban informálni benneteket.
Sajnos még nincs meg a hatósági engedély a működéshez, ennek ellenére az utcacica ivartalanításaink során, már több négylábút is lábadoztattunk a szociális helyiségünkben. Ez fontos, hiszen műtét után minimum 48 órán át figyeljük a cicákat, hogy minden rendben legyen velük és csak ezt követően helyezzük őket vissza az eddigi életterükbe. (TNR módszer, korábbi cikkeinkben erről bővebben írtunk már)

A területet rendszeresen karban kell tartani és ápolni a növényeket. A jó időt kihasználva, elültettünk pár magvacskát, amiből majd szeretnénk a segítő önkénteseinket megajándékozni. Ez afféle ÖKO kiskert.
Rendszeresen etetjük és gondoskodunk a központ környékén élő madarakról, teszünk ki nekik eleséget és vizet.
Korábbi írásainkban már jeleztük, mindaddig NEM szeretnénk itt illegális állatotthont üzemeltetni, ameddig a hatósági állatorvos aláírásával nem adja ki a működéshez szükséges igazolást, engedélyt. Illegális menhelyekből épp van elég, mi a törvényeket és a szabályokat betartva, egy kulturált és az előírásoknak megfelelő központot szeretnénk kialakítani.,

A központ prevenciós helyszínként is szolgál, így az „Ön választ, mi segítünk” Tesco pályázatán elnyert 400000 forintból meg tudjuk valósítani az Állati jó játszótér projektünket.
Várjuk óvodák és általános iskolák jelentkezését, amennyiben nyitottak az állatvédelemre és örömmel vennék, ha a diákok a természethez közel, játékos formában, hallhatnának a felelős állattartásról.
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete vezetősége    

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.