Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Március 23-án egy nagyon szomorú eset történt! Fél egy körül kaptunk Facebook-on egy üzenetet, hogy Hódmezővásárhelyen, a Kökény utcán egy vérző orrú, beteg cica fekszik a fűben, az árokban. Azonnal elmentünk érte, könnyedén meg is tudtuk fogni.

 

 

 


 

Csont és a bőr, szinte megszúrta a kezünket a csontja, nem is gondoltuk volna első ránézésre, mert a bundája elég sűrű. Az orra véres, feldagadva, szörtyög, nehezen kap levegőt. Szállítóba tettük, elsősegélyben részesítettük, adtunk neki pipettából vizet, mivel nagyon ki volt száradva, majd egyeztettünk állatorvosunkkal, dr. Tímár Endrével, aki fogadott bennünket és ezúton is köszönjük, hogy szombat révén azonnal a cica rendelkezésére állt.
Mi gondoltunk ütésre, autó balesetre, de arra, amit a doki mondott, semmiképp sem. A cicának laphám daganata van. Megkezdtük a kezelést, megkapta a szükséges injekciót és gyógyszereket. Sajnos a doki nem sok esélyt lát, de megpróbáljuk és Piri is (ezt a nevet kapta tőlünk), mert élni akar és megérdemli az életet!
Most biztonságban és nyugalomban van, március 25-én megyünk kontrollra. Tudjátok, ilyenkor mindig azt kérjük tőletek, hogy szorítsatok és küldjétek Pirinek az energiát. Annyira bújós, kedves cica. Szeretnénk nagyon megmenteni! Köszönjük a hölgynek, aki jelzett nekünk, és nem ment el csak úgy a cica mellett, hanem segítséget kért.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.