Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Kedves Állatbarátok! Ha úgy érzitek, hogy a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete javára ajánlanátok fel a személyi jövedelemadótok 1%-át az adóbevallásotokkor, ezen az eseményen minden információt megtaláltok a szervezettel kapcsolatban! 

 

 

 


 

Mi nem mondjuk azt, hogy csak mi érdemeljük meg az 1% felajánlást és azt sem mondjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak! Mi önkéntes alapon, a szabadidőnkben, a munkánk és családunk mellett végezzük az állatvédelmi tevékenységeinket. Függetlenek vagyunk, nincsenek kötelezően ellátandó feladataink, nem állunk szerződésben sem önkormányzattal, sem állami céggel.
Nagyon fontosnak tartjuk a prevenciót, azaz az állatok ivartalanítását és a fiatalok állatszeretetre való nevelését. Emellett több programunk is van, amely segítségével a helyi és környékbeli állatbarátoknak és állataiknak nyújtunk segítséget. Kiemelt figyelmet fordítunk az utcai, kóbor állatokra és ezek közül is leginkább a kolóniás cicákra, mivel a lehetőségeink hozzájuk adottabbak. Nagyon fontos küldetésünk a sünik mentése, gondozása, gyógyíttatása is.
Ha úgy érzed és érdemesnek tartasz bennünket arra, hogy adód 1%-át nekünk ajánld fel, a következő számot megjelölve tudod megtenni.
Név: Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete
ADÓSZÁM: 18298091-1-06
Az innen elérhető rendelkező nyilatkozatot bárki letöltheti, kinyomtathatja, kitöltheti és az adóbevallásához csatolva továbbíthatja munkáltatója részére, vagy az adóhatóságnak.
Köszönjük! 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.