Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Nem található automatikus leírás.Meglepetésként ért bennünket Susy Utzinger adománya, amelyet munkánk elismeréséül küldött a számunkra is, mint még oly sok állatvédelmi szervezet számára az országban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Hatalmas nagy segítség ez a számunkra, hiszen önerőből aligha tudnánk szállító boxokat például vásárolni. Hatalmas köszönettel tartozunk Susynak, hiszen az ő segítségével tudjuk az utcai, kolóniás cicák legnagyobb részét is finanszírozni.
Nem található automatikus leírás.
 
Magyarországi képviselőjük, Mészáros Gabriella (Magyar Állatvédők Országos Szervezete, elnök) bizalmát, segítségét is köszönjük, hiszen nélküle mindez a sok munka, sok mentett, ivartalanított állat helyzete, gyógyíttatása nem jöhetne létre. Ez egy csapatmunka, amely a bizalom, a kitartáson alapul.
Nem található automatikus leírás.
 
Köszönjük! 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.