Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

A képen a következők lehetnek: kutyaA mai napon kiivartalaníttattuk Lizikét, aki minden évben fialt és fialt. Mint ahogyan idén is. Még mindig 3 gyönyörű csöppsége várja, hogy felelős gazdi örökbe fogadja őket. Utolsó forintjainkat áldozzuk rá, de muszáj volt, nem feküdtünk volna le nyugodt szívvel úgy, hogy bármikor újra kisbabákat várhat és sohasem lesz vége ennek a borzalomnak.
 
 
 

 
Legalább már attól nem kell félnünk, hogy „hiába” szül utódokat-e gonosz világra. Szerencsére az ivartalanítás rendben ment.
A képen a következők lehetnek: kutya, cipők, asztal és belső tér
 
Kérünk benneteket, segítsetek ki bennünket a számla kiegyenlítésében, mert tényleg nem marad pénz a kasszánkban. Már így is régen saját pénzből tankolunk, vesszük meg az állateledeleket, azzal kipótolva, amit néha ti küldtük a védenceink és támogatottjaink számára.

Nem található automatikus leírás.

A számla végösszege: 20 000 Ft, azaz húszezer forint.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.