Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Ma voltunk ismételten dokinál az újvárosi cicakolóniával. A kicsik kaptak szurit, mert picit csipás volt a szemük, a mama, akit nemrég ivartalaníttattunk, szintén átesett egy vizsgálaton. 

 

 

 


 

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.S. O. S. ideiglenes vagy végleges gazdit keresnek, mert jelenlegi gondozójuk elutazik!
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
Tegnap előtt sem unatkoztunk, Hódmezővásárhelyen a Bem J. utcában csapdáztunk cicákat. Egy udvarban vannak jó páran,  öt cicust sikerült megfogni, amelyek közül 3 lány cica volt.
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
Szerencsére ők már nem fognak őszre utódokat a világra hozni, így nem kell attól tartani, hogy a kicsik megfagynak a télen.
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
 
Mert sajnos ezzel is számolnunk kell! Még pár cica maradt itt, őket a jövő hét folyamán csapdázzuk be és visszük állatorvoshoz. Köszönjük KoviDokinak a munkát. 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.