Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Ma voltunk ismételten dokinál az újvárosi cicakolóniával. A kicsik kaptak szurit, mert picit csipás volt a szemük, a mama, akit nemrég ivartalaníttattunk, szintén átesett egy vizsgálaton. 

 

 

 


 

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.S. O. S. ideiglenes vagy végleges gazdit keresnek, mert jelenlegi gondozójuk elutazik!
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
Tegnap előtt sem unatkoztunk, Hódmezővásárhelyen a Bem J. utcában csapdáztunk cicákat. Egy udvarban vannak jó páran,  öt cicust sikerült megfogni, amelyek közül 3 lány cica volt.
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
Szerencsére ők már nem fognak őszre utódokat a világra hozni, így nem kell attól tartani, hogy a kicsik megfagynak a télen.
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.
 
Mert sajnos ezzel is számolnunk kell! Még pár cica maradt itt, őket a jövő hét folyamán csapdázzuk be és visszük állatorvoshoz. Köszönjük KoviDokinak a munkát. 

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.