Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Felkereste egyesületünket az Utcamacska Projekt – Szeged, hogy Orosházán él egy néni, ahol a cicaállomány nagyon elszaporodott, hiszen több utcai cicát is befogadott, azonban azok az otthonában nagyon elszaporodtak.
 
 

 


Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

 
Kis nyugdíjából hordja a cicákat orvoshoz, de az ivartalanításban segítségre szorul. Az Utcamacska Projekt – Szeged segített és mi is három kandúr cica ivartalanítását átvállaltuk. A mai napon mentünk értük, de sajnos csak 2 cicust sikerült ivartalaníttatnunk. Egyikük, a vörös fiú ma reggelre rosszul lett és itt hagyott bennünket. Valószínűleg mérgezés, ugyanis a nénire a szomszédok haragszanak, hogy több cica van nála – pedig ő csak a felelőtlen embertársaink által okozott kis élőlényeken próbál segíteni.

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

A két cicus ivartalanítása rendben ment. Egyikük kapott antibiotikumot is, mivel picit folyt az orra. A néninél a jelenlegi alomból több aprócska cica is van, akiknek az ivartalaníttatását átvállaltuk. Nem szeretnénk, ha őket is baj érné. A néninél jó helyen vannak, boldogok lehetnek, ha nem szaporodnak feleslegesen. Így, ha elérik az ivartalanítási korszakukat, megyünk és segítünk. 

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.