Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Felkereste egyesületünket az Utcamacska Projekt – Szeged, hogy Orosházán él egy néni, ahol a cicaállomány nagyon elszaporodott, hiszen több utcai cicát is befogadott, azonban azok az otthonában nagyon elszaporodtak.
 
 

 


Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

 
Kis nyugdíjából hordja a cicákat orvoshoz, de az ivartalanításban segítségre szorul. Az Utcamacska Projekt – Szeged segített és mi is három kandúr cica ivartalanítását átvállaltuk. A mai napon mentünk értük, de sajnos csak 2 cicust sikerült ivartalaníttatnunk. Egyikük, a vörös fiú ma reggelre rosszul lett és itt hagyott bennünket. Valószínűleg mérgezés, ugyanis a nénire a szomszédok haragszanak, hogy több cica van nála – pedig ő csak a felelőtlen embertársaink által okozott kis élőlényeken próbál segíteni.

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

A két cicus ivartalanítása rendben ment. Egyikük kapott antibiotikumot is, mivel picit folyt az orra. A néninél a jelenlegi alomból több aprócska cica is van, akiknek az ivartalaníttatását átvállaltuk. Nem szeretnénk, ha őket is baj érné. A néninél jó helyen vannak, boldogok lehetnek, ha nem szaporodnak feleslegesen. Így, ha elérik az ivartalanítási korszakukat, megyünk és segítünk. 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.