Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Kedves Állatbarátok! Egyesületünk az állatvédelem egész területén tevékenykedik. Mentünk állatot az utcáról, ivartalanítási akciókat szervezünk, nehéz helyzetben élő állattartó családokat támogatunk, oktatunk és különböző kulturális rendezvényeket szervezünk.
 
 

 
Azonban nincs könnyű dolgunk, hiszen mindezen tevékenységeinket állami támogatás nélkül, önkéntesek bevonásával végezzük, a szabadidőnkben. Ha úgy gondolod, hogy segíteni szeretnél, akkor nincs más dolgod, mintsem az, hogy csatlakozz hozzánk és kibontakoztasd az állatok segítése és támogatása iránt érzett vágyaidat.
Mi a lehetőséget biztosítjuk, Neked csak fel kell bennünket hívnod - vagy írj, és hidd el, hogy együtt, összefogva sokkal több eredményt érhetünk el. Várunk Téged!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.