Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Szegeden nemrég 5 pici cica maradt magára, ugyanis a mama cicát elütötte egy autó. A csöppségekhez május 9-én Hódmezővásárhelyről szállítottunk egy mamacicát, aki sajnos a kicsinyeit veszítette el. Szomorú események, azonban abban bízunk, hogy a mama cica elfogadja a piciket és, ha már a saját cicusait nem nevelhette fel, az árván maradt öt picinek segíteni fog és szoptatja őket.

 

 


 

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

Szintén aznap segítségkérés érkezett egyesületünkhöz, amely szerint Hódmezővásárhelyen a városközpontban él egy bőrbeteg cicus. A környező lakó(k) etetgetik, ellátják, azonban állatorvosi vizsgálatra van szüksége. Délután elszállítottuk a cicust a doki bácsihoz, aki ellátta injekciókkal és egyéb vitaminokkal. A jövő héten ellenőrző vizsgálat. És egyúttal ivartalaníttatjuk is, így csökkentve a betegségeit, kóborlás és egyéb vágyait.

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

És ha már a dokinál jártunk, megvizsgáltattuk az állatorvossal azt a másfél hónap körüli kiscicát, aki Hódmezővásárhelyen a Klauzál utca környékén bóklászott először. Egy kedves helyi család pár napra befogadta, majd egyeztetések után ideiglenes befogadóhoz sikerült közvetítenünk. Szerencsére nagy baja nincs, kapott antibiotikumot a megfázására, a jövő héten ellenőrző vizsgálatra kell vinnünk. Belső-külső élősködő mentesítve is lett. Nagyon jópofa kis kandúrka, igazi örökmozgó.

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

Segítsd a cicamentést!
Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete
Számítunk Rád!
Köszönjük szépen!

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.