Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

Mint azt korábbi írásainkból tudhatjátok, egyesületünk még idén nyáron szeretné megnyitni az Állatvédelmi- és Szabadidős Központját. Ehhez nagyon sok mindenre szükség van, hiszen a hely, ahol ez megvalósul, tulajdonkép egy zöld gyep, rissz-rossz kerítéssel, ahol már a hétvégén, jövőhét elejétől megkezdik az új kerítés felállítását, továbbá az áramszolgáltatóval megköttetett a szerződés, a villanylekötés is folyamatban van és az egyéb hatósági engedélykérelmek.

 


 

Rengeteg időt, munkát és még több pénzt felemészt ez a projekt, de nem adjuk fel! Segíteni szeretnénk, elsősorban sérült és beteg állatokon, ideiglenes elhelyezést, biztonságot nyújtani a számukra. Rengeteg megkeresést kapunk cicákkal kapcsolatosan is, így rajtuk is szeretnénk segíteni. Ezúton, illusztrálunk egy fotót, amelyen láthatjátok, hogy milyen kis faházat szeretnénk "cicaháznak", ahol elkülönítve gyógyulhatnának a bársonytalpúak, barátságos környezetben.

Egy ilyen faház, körülbelül 10-15 nm-es, az ára változó, de mi olyan 100.000-200.000 Ft körül láttuk az interneten. Kaptunk egy jó ötletet az egyik állatbaráttól, hogy miért nem hirdetjük meg, hátha van valakinek a kertjében egy, már nem használt ilyen, vagy ehhez hasonló, a célt szolgáló faház. Megfogadjuk a tanácsát és bízunk a szerencsében, így arra kérünk, hogy oszd meg ezt a bejegyzést, hátha tényleg eljutna olyan állatbarát emberhez, aki tudna nekünk segíteni abban, hogy hozzájusson szervezetünk egy hasonló faházhoz.
Ha esetleg projektünket támogatni kívánod, azt a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámunkon keresztül tudod megtenni.

Köszönjük szépen!

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete
www.hmvhelyiallatvedok.eu
(a kép illusztráció)

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.