Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

Bizonyára tudod, hogy egyesületünk arra törekszik, hogy a lehető legátláthatóbb legyen a tevékenysége. Minden megmozdulásunkról, minden állatmentésről és támogatásról értesítünk benneteket, éppen azért is, hogy tudjátok, a támogatásaitokat mire fordítjuk.
 
 
 
 

 

 
 

Tavasszal indult a „Legyél Te is ALAPÍTÓ” programunk, amelynek célja az, hogy még idén, azaz 2017-ben megnyithassuk a leendőbeli Állatvédelmi- és Szabadidős Központunkat, ahol sérült, bajbajutott állatoknak is nyújtanánk menedéket. Eddig 21-en csatlakoztatok az ALAPÍTÓKHOZ. Sajnos az 500 főtől még messze vagyunk, akik 2 000 Ft-al hozzájárulnának a központ megnyitásához. Ez a terület egyébként a Klauzál utca végén található, füves kiskert. Se áram, se normális kerítés, se semmi. A nulláról kell építkeznünk. Ameddig bíztunk bennetek, természetesen a város segítségét is kértük, de sajnos anyagi hozzájárulást az önkormányzat nem tudott nyújtani. Jelenleg Lázár János miniszter úrral folytatunk tárgyalásokat az ügyben, hogy a minisztérium segítségével megnyithassuk ezt a fontos és a városban nélkülözhetetlen Állatvédelmi- és Szabadidős Központot. Bízzunk a minisztériumban, amint lesz fejlemény, értesítünk téged.

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.

Ha nem leszünk 500-an és más támogató sem áll az ügy mellé, az adó 1%-ból leszünk kénytelenek elkezdeni az építkezést, de annak az összegét is majd csak októberben tudjuk meg. És természetesen, maximum a villany lekötést futja majd, hiszen a tavalyi adó 1% összege a szervezetünknek 350 619 Ft volt. És az adó 1% ÖSSZ összegét sem költhetjük a központra, hiszen akkor nem marad a jelenlegi gondozott és támogatott kisállatainkra, illetve egész évben az állatorvosi költségek fedezésére. Mindenesetre nem adjuk fel, a lehetőségeket kutatva minden követ megmozdítunk, hiszen a céljainkat elkívánjuk érni az állatok érdekeiben! Kértünk a villanylekötéshez egy árajánlatot, 171 840 Ft-ba kerülne. Ezt csatoljuk a részetekre is, hogy lássátok. Köszönjük eddigi bizalmadat, bizalmatokat, folytassuk együtt!

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.