Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Továbbra sem történt örökbe fogadás. Ám de nem adjuk fel, a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium-mal együttműködve az örökbefogadásra hívjuk fel a figyelmet. A kollégiumban tabló formájában elérhetőek a gazdit kereső védenceink fotói és a leírásuk. Valamint a kivetítőn is láthatóak. Bízunk benne, hogy lesz eredménye, sikeres örökbe adás. Hiszen a legfontosabb célunk, hogy családot találjunk a védenceinknek.

 


 

Az ivartalanítási akciónk is tovább folytatódik, a hajléktalan, védtelen cicákat sterilizáljuk. Ezzel megelőzve a fölös szaporulatokat, a macska betegségek terjedését, és a szenvedésüket.
A sünik is ébredeznek, rájuk is vigyázzunk, már-már kimerészkednek az úttestre. Ha ilyet vagy hasonlót tapasztalunk, inkább álljunk meg és segítsük át az úttesten a tüskés barátunkat.
Örökbe fogadással kapcsolatban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresztül lehet érdeklődni. Továbbá az ingyenes utcai cicák ivartalanítására is ezen az email címen keresztül lehet jelentkezni.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! NE FELEDJÉTEK, ajánljátok fel a felelős állattartás jegyében!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség