Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Bizonyára olvastátok a sok negatív hozzászólást az adománygyűjtési cikkünk alatt. Nagyon fáj a szívünk olyankor, amikor emberek nem látnak tisztán és alaptalanul, sőt, ismeretlenül vádaskodnak!

 

 

 


 

De ami ezek után történt az még borzalmasabb. A számlánkról több, mint 160 000 forint eltűnt, az az összeg, amely fedezi a február havi működésünket. A rendőrségen természetesen feljelentést tettünk, a vezető bankfiók azon dolgozott, hogy a pénzt visszaszerezze.
SIKERÜLT! Hatalmas kő esett le a szívünkről, bele sem merül gondolni, ha nem sikerül a pénzt visszaszerezni akkor mihez kezdünk. Aranyosak vagytok, volt olyan támogatónk, aki utalt újra, hálásan köszönjük! A februárunk biztonságos működés, anyagi fedezet mellett fog végbe menni.
A hódmezővásárhelyi bántalmazott cicusról egy pár információ: ideiglenes ápolója és gondozója nagyon lelkiismeretesen látja el Misit. Folyamatosan kapcsolatban van velünk és az állatorvosunkkal. A szemműtét, az ivartalanítás, a FIV (sajnos + lett) és a FeLV tesztje is megtörtént. Lábadozik! Hatalmas műtét egy szem kioperálása, nehezebben gyógyul, ijesztő, zavarja a cicust, intenzívebb gondozást igényel. Mindent megteszünk érte! Gondozója és egyesületünk nem fogja a cicust magára hagyni fél szemmel, FIV + háttérrel. Nehéz lesz, de őt felvállaltuk! Köszönjük mindenkinek, aki támogatja az ő kezelését is!
 
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! NE FELEDJÉTEK, ajánljátok fel a felelős állattartás jegyében!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség