Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Bőven jutott a héten a jóból és a rosszból is! Első körben megosztanánk veletek azt, hogy a kutyusaink házikóját beszalmáztuk. Hidegek az éjszakák, ezért fontosnak tartottuk! Kérünk benneteket is, hogy fokozottan figyeljetek házi kedvenceitekre!

 

 

 


 

Fiatalokat szólítottunk meg Szegeden a Francia utcai fiókkönyvtárban a felelős állattartás jegyében. A Szegedi Hunyadi Téri Óvodások voltak a könyvtár és a mi vendégeink. A sünik védelméről, a kutya és cica megfelelő tartásáról hallhattak játékos formában előadást. Elkötelezettek vagyunk az állatvédelmi prevenció iránt!
Több támadás is ért bennünket a hét folyamán. Erre reagáltunk a sajtón keresztül, hogy a nem elvakult állatbarátok megismerhessék a munkánkat.
A cikket itt olvashatod el.
Az utcamacska ivartalanítási projektünk is folytatódott a héten, részletes beszámolóval hamarosan jelentkezünk!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

 

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!


Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség