Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Füge: laborvizsgálatot kértünk a számára, ugyanis nem akar hízni. Persze, nem is sovány, de 100%-ig meg akarunk arról győződni, hogy minden rendben van-e vele, mielőtt a II. oltását is megkapja és kiköltözne a Cicalakba.
 
 
 
 

Tom: a szeméből a varratok kerültek eltávolításra! Szerencsére a szem megmaradt, ez volt az elsődleges cél. Egészen szépen gyógyult. Most újabb két hét intenzív csepegtetés és kenegetés. Tudjátok, vele nem egyszerű, mert fél, egyikünket fogadta csak el, de ha a szemét babráljuk, nagyon nem szereti. De megpróbáljuk! A búra maradt a fején. Pedig nagyon nem szereti azt sem, de muszáj…

Az ellátásuk 13 705 forintba került. Ha egy angyalunk kifizetné, vagy hozzájárulna, nagyon boldogok lennénk, ugyanis a kasszánk kiürült.

Pár napra rá Füge cicánkat vittük el vérvételre, labor vizsgálatra, mert soványka. Egyáltalán nem sovány egyébként, teljesen normál a testalkata, csak mégis egy árnyalattal vékonyabb, mint a társai. Elfogott bennünket egy fura érzés, hogy esetleg valami baj lehet? Nem indokolta semmi sem a labort, de mi éreztük, hogy… Sajnos a máj értékei nagyon nem jók. Beigazolódott az érzés, valami gond van. A doktornő hasi UH-t (ultrahang) javasolt és el is készült a vizsgálat. Nagyobbacska a máj.

Nagyon brutál eltérés nem volt észlelhető, éppen ezért most bő egy hónapig gyógyszereket kell szednie és speciális tápot kell ennie. Másfél hónap múlva kontroll vizsgálat. Pedig annyira bíztunk abban, hogy csal az érzésünk. Annyira bíztunk abban is és szerettük volna, hogy az ismétlő védőoltása után kiköltözhessen a Cicalakba. De sajnos így nem költözhet ki, mert külön kell etetni, külön kell gyógyszerezni.

Az utolsó utáni elkülönítőnkben Tom cicánk gyógyul, így egyelőre teljesen bedugultunk, több cicát sem anyagilag, sem fizikailag, sem helyileg elhelyezni nem tudunk. Most nagyon rájuk kell, hogy koncentráljunk, hogy hamar meggyógyuljanak, Füge is és minden rendben legyen! Szorítsatok a számára Ti is!

18 654 forintba került Füge következő ellátása, a gyógyszerei, a speciális tápjai. Ha támogatnád az ellátását, kérünk, segíts!

Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB

Köszönjük szépen Dr. Dudás Dominika és Dr. Novák Krisztina doktornénik ellátását!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség