Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Szörnyen kétségbe voltunk esve, hogy ebben a hónapban nem tudjuk megvásárolni a védenceink számára szükséges finom falatokat, vitaminokat, gyógyszereket, állatorvosainknál adósságot halmozunk fel és a közüzemi számláink sem tudjuk befizetni.

 

 

 

 

 


 

Rengeteg meló, poszt, telefonálás, kérés, izzadás és megőszülés árán, de SIKERÜLT, mellénk álltatok és ki kisebb, ki nagyobb összeggel, de támogattátok a védenceink ellátását! Rendkívül hálásak vagyunk Nektek! Köszönjük szépen! A májusi hónapunk így nincs veszélyben. Ez nem azt jelenti, hogy hátra dőlhetünk, sőt! A hetet máris állatorvosnál fogjuk kezdeni, mert sajnos Debi kutyusunk hasnyálmirigyrák gyanús. Szóval továbbra is kérjük, hogy kísérjétek figyelemmel a tevékenységünket és, amikor szükséges, segítsetek, hiszen csak így tudunk megadni mindent azoknak az állatainknak, akiknek mi vagyunk az utolsó esélyei, hiszen korábbi gazdái csak láncra verték őket vagy egészen egyszerűen az utcára dobta, mint egy darab rongyot. Ezek az állatok lelkileg, testileg nagyon betegek, de mi segítünk rajtuk. Azonban, hogy teljes legyen a segítség, ahhoz, hogy egy jó, barátságos, tiszta környezetet teremthessünk meg nekik, Rátok is szükségünk van folyamatosan! Tiszta szívünkből köszönjük, hogy vagytok és segítetek, a védenceink nevében is!
 
ÖSSZEGZÉS/KIADÁSOK:
Állateledel, vitaminok, gyógyszerek, stb: 150 853 forint.
Állatorvosi költségek: 135 600 forint.
Közüzemi költségek: 61 441 forint.
ÖSSZES KIADÁS: 347 894 forint.
 
FONTOS megjegyzés: Az állatbarátoktól 160 000 forint adományt kértünk ahhoz, hogy a májusi hónapot átvészelhessük és a megfelelő jó minőségben láthassuk el az állatainkat. Szerencsére a jó lelkű állatbarátoknak köszönhetően, valamennyivel több adomány is érkezett be összesen, mint 160 000 forint. Így, ennek köszönhetően és tagjaink segítségének köszönhetően tudtuk fedezni ezt a 347 894 forintos összegű összes kiadást. Nagyon szomorúak vagyunk, amikor azzal vádolnak meg bennünket, hogy mi csak egy pénznyelő egyesület vagyunk.
Minden egyes forintot az állatainkra költjük, sőt, ezen túlmenően súlyos tízezreket a saját pénzünkből is az egyesületnek ajánljuk fel. Szeretnénk azokat az állatbarátokat kérni, akik nem ismernek bennünket, vagy ismerjenek meg vagy ne rosszindulatú és lejárató pletykákra üljenek fel. Tudjuk, hogy az állatvédelemben a belharc hatalmas, szinte egymást tépik szét a szervezetek, csak azért, hogy nekik jusson az adomány. Mi nem kívánunk ebben részt venni. Mi tesszük a dolgunkat, segítünk annyi állatnak, amennyinek tudunk, becsülettel, magas színvonalon próbáljuk őket ellátni, családias környezetben.
Aki szimpatizál ezzel a fajta tevékenységgel, az mellettünk áll, aki pedig nem, biztosan talál olyan szervezetet, akit szívesen támogat. Viszont sose felejtse el senki, hogy minden szervezetnél élő, dobogó szívvel rendelkező, érző állatok vannak, akiknek egyaránt szüksége van a támogatásra és a segítségre. Éppen ezért is felháborító, amikor egy-egy segítségkérő posztunknál vagy cikkünknél bizonyos személyek próbálják megakadályozni, hogy a mi védenceink ne juthassanak adományhoz. Ezek szerint a nálunk élő állatok már nem is számítanak?
Valóban állatszeretetről, állatvédelemről, humánumról beszélünk? Talán ezek nyitott kérdések maradnak. Ne haragudjatok, hogy az örömhír és a hálálkodás végén egy szomorúbb, de tényszerű dologgal traktáltunk benneteket, de úgy éreztük, hogy ezt fontos leírnunk. Hálásan köszönjük még egyszer az adományát minden állatbarátnak!
További posztban fotókat is töltünk fel.
A fotón egyébként Pipi védencünk látható.
 
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Adó 1 % felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség